thumb

2. İSG BULUŞMASI BURSA’DA GERÇEKLEŞTİ

2024 yılında "Yaşam Senin Risk Alma" sloganıyla ikincisi düzenlenen İSG Buluşması Uludağ Enerji yöneticileri, İSG ekibi ve katılımcılar ile Bursa Merinos Kongre Merkezinde gerçekleşti. 

Etkinlikte Uludağ Enerji Ceo’su Sinan Öktem ‘İSG Kültürümüzdeki Liderlik’ hakkındaki konuşmasını gerçekleştirdi. 

Etkinlik kapsamında İnegöl İşletme Müdürü Hasan Ali Yürük “Tehlikeli Konumdaki Sayaçlara Yönelik İyileştirmeler”, Dağıtım Bağlantı ve Ölçü Sistemleri Direktörü Değer Opan “OSOS Projeleri ile İsg Risklerinin Azaltılması” ve etkinliğe konuk olan Fenerbahçe Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serpil Aytaç ise “Davranışsal İsg Yaklaşımı ve Güvenlik Kültürü” hakkında hazırlanan sunumlarını katılımcılar ile paylaştı.

Uludağ Enerji Grup Sürdürülebilirlik Direktörü Özgür Öztürk'ün “2023 Ardından” konuşması sonrası etkinlik soru cevap ve ödül töreni ile tamamlandı.

UEDAž Uludağ Elektrik
Alters und Behindertengerechter Badumbau Badezimmer Dekoration Badezimmer fr ltere Menschen Badezimmer fr ltere und krperbehinderte Menschen Badumbau Behindertengerecht barrierefrei gestaltetes Badezimmer Barrierefreies Bad Behindertengerechter Ebenerdigen Dusche Komplettsanierung Pflege & Barrierefreiheit Pflegegrad erhalten Sie 4.000 Zuschuss Pflegekasse Toiletten Dekoration