thumb

İŞARET DİLİ GÖRÜŞME HATTI İLE FARKINDALIK OLUŞTURULUYOR

UludaÄŸ Elektrik, 2018 yılında hizmete aldığı ‘İşaret Dili Görüşme Hattı’ ile müşterilerinin hayatını kolaylaÅŸtırmaya devam ediyor. Bu hat üzerinden görüntülü görüşme desteÄŸi sunan ÅŸirket, Dünya Ä°ÅŸitme Engelliler Haftası ve Uluslararası Ä°ÅŸaret Dilleri Günü kapsamında iÅŸitme ve konuÅŸma engelli vatandaÅŸlara tekrar bir bilgilendirme yaptı. Åžirket, müşterilerinin engelsiz bir iletiÅŸim için bu hattı kullanarak iÅŸlemlerini gerçekleÅŸtirebileceklerini vurguladı. 

Uludağ Elektrik, 5 yıldır ‘İşaret Dili Görüşme Hattı’ hizmeti ile işitme ve konuşma engelli müşterilerine çözümler sunuyor. İşitme ve konuşma engelli vatandaşlar, 0555 0 646 646 numaralı İşaret Dili Görüşme Hattı’nı aradıklarında, işaret dili bilen müşteri temsilcisine bağlanıyorlar. Görüntülü yapılan görüşme kapsamında işitme ve konuşma engeli bulunan kişiler, tüm işlemlerini bu hat üzerinden gerçekleştirebiliyorlar. Abonelik ve fatura süreçleri ile ilgili detaylı bilgiye erişebiliyor, taleplerini ileterek sorularına yanıt alabiliyorlar.


UEDAÅž UludaÄŸ Elektrik
Alters und Behindertengerechter Badumbau Badezimmer Dekoration Badezimmer für ältere Menschen Badezimmer für ältere und körperbehinderte Menschen Badumbau Behindertengerecht barrierefrei gestaltetes Badezimmer Barrierefreies Bad Behindertengerechter Ebenerdigen Dusche Komplettsanierung Pflege & Barrierefreiheit Pflegegrad erhalten Sie 4.000 € Zuschuss Pflegekasse Toiletten Dekoration